Antena 3 CNN High Tech iPad, noua tabletă de la Apple, lansată în San Francisco (FOTO)

iPad, noua tabletă de la Apple, lansată în San Francisco (FOTO)

iPad, noua tabletă de la Apple, lansată în San Francisco (FOTO)
27 Ian 2010   •   20:25

Compania Apple a lansat, cu puţin timp în urmă, la San Francisco, un gadget revoluţionar. Este vorba despre iPad, dispozitivul despre care majoritatea iubitorilor de tehnologie discută de foarte multă vreme. Evenimentul din San Francisco a fost transmis în timp real de majoritatea site-urilor de specialitate, printre care şi engadget.com.


iPad seamănă foarte bine cu un iPhone mai mare. Însă, poate să facă mult mai multe lucruri: să navigheze pe internet, are aplicatii pentru foto, video şi email. iPad dispune de un touchscreen de 9.7″ ce suportă multy-touch, de un procesor A4 de la Apple de 1GHz, de Wi-Fi, de Bluetooth 2.1, dar şi de o busolă digitală. Cea mai impresionantă caracteristică pare să fie durata bateriei. Ea ţine 10 ore, iar în standby rezistă până la o lună.

Preţul unui iPad porneşte de la 499 dolari, pentru versiunea cu 16 GB, fără 3G, şi poate ajunge la 829 dolari, pentru varianta cu 3G şi 64 GB.

?Vrem să pornim cu dreptul în 2010, aşa că vom lansa astăzi un produs revoluţionar?, a spus Steve Jobs la începutul ceremoniei.



?Cu toţii avem laptopuri şi smartphone-uri. Întrebarea la care am încercat să răspundem este: Există loc pentru un dispozitiv care să îmbine caracteristicile amândurora? Aşa că am hotărât să dăm viaţă unei noi categorii de produse.?

?Vă voi face o scurtă prezentare a noului produs Apple. Este foarte subţire şi poate să facă lucruri extraordinare. Puteţi accesa internetul, emailul, puteţi să vă uitaţi la filme în format HD. Nu mai spun de calitatea fotografiilor şi a cantităţii de informaţie care poate fi stocată.?



?Ce-i drept, interfaţa chiar seamănă cu cea a unui iPhone care a explodat!? a glumit co-fondatorul Apple. În timpul prezentării, care a început la ora 20.00 (ora României), Steve Jobs a intrat pe mai multe site-uri de pe noul iPad, printre care YouTube şi New York Times.





Nici gamerii nu vor fi dezamăgiţi de noul produs Apple, susţine Steve Jobs. "Jocurile arată extraordinar pe noul iPad", a mai spus acesta în timpul prezentării.



Sursă foto: engadget.com

×
Subiecte în articol: Apple iPad
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close