Antena 3 CNN High Tech iPhone 3G, în România din 22 august

iPhone 3G, în România din 22 august

iPhone 3G, în România din 22 august
06 Aug 2008   •   12:04

iPhone 3G vine în România, prin intermediul Orange, începând din data de 22 august Vânzările încep în urma acordului semnat între Apple şi operatorul de telefonie mobilă. "Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan porţile a 6 magazine Orange din ţară, unde clienţii Orange sunt aşteptaţi sa ia parte la lansarea oficială a iPhone: Orange concept store din Bucureşti şi magazinele Orange din Iaşi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Braşov (St. Mureşenilor), Timişoara (Bd. Republicii) şi Constanţa (Şos. Ştefan cel Mare)", se arată în comunicatul Orange, citat de Mediafax.

Pre-comenzile pot fi înregistrate online de joi, 7 august, pe www.orange.ro. Apple a prezentat în iunie 2008, la San Francisco, noua generaţie iPhone, dotată cu 3G şi sistem de localizare GPS. Compania speră la o creştere considerabilă a vânzărilor de pe piaţa smartphone-urilor, care este dominată de Nokia şi Blackberry.

Primul iPhone a fost lansat anul trecut şi a fost criticat din cauza faptului că avea suport doar pentru reţelele 2G. Jobs a declarat că iPhone 3G este ?de trei ori mai rapid? decât primul telefon.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close