Antena 3 CNN High Tech iPhone 3G, pe tarabele din România. Preţurile variază între 179 şi 489 de euro

iPhone 3G, pe tarabele din România. Preţurile variază între 179 şi 489 de euro

iPhone 3G, pe tarabele din România. Preţurile variază între 179 şi 489 de euro
22 Aug 2008   •   20:02

Vineri, la ora 00:00, Orange România a început comercializarea mult aşteptatului iPhone 3G. Potrivit estimărilor, operatorul de telefonie mobilă va vinde până la sfârşitul anului câteva zeci de mii de unităţi, conform directorului general, Richard Moat, citat de Mediafax. iPhone a fost pus în vânzare de la miezul nopţii de vineri în şase magazine ale companiei situate în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Cluj-Napoca şi Braşov.

Până la ora 01.00 pe listele de achiziţie ale terminalului s-au înscris aproximativ 100 de persoane, în cadrul magazinului Orange de pe Calea Victoriei din Bucureşti.

"Este o zi importantă pentru Orange România. iPhone este un terminal deosebit, captivant, cu numeroase capabilităţi multimedia şi sunt sigur că utilizatorii români vor fi interesaţi de oferta noastră. Credem că până la finele anului 2008 vânzările iPhone vor însuma câteva zeci de mii de unităţi", a declarat vineri Richard Moat, directorul Orange Romania, citat de Mediafax.

Cei care îşi doresc un iPhone 3G vor plăti între 179 şi 489 de euro, în funcţie de model, de tipul de abonament utilizat dar şi de perioada contractuală a abonamentului. Apple a vândut un milion de unităţi în 21 de ţări în primul week-end de la lansarea noului model iPhone, din iulie 2008.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close