Antena 3 CNN High Tech iPhone 3G, vândut cu 1 euro de operatorul german T-Mobile

iPhone 3G, vândut cu 1 euro de operatorul german T-Mobile

iPhone 3G, vândut cu 1 euro de operatorul german T-Mobile
16 Iun 2008   •   19:55
Compania germană T-Mobile, care face parte din Deutsche Telekom, va pune în vânzare noul iPhone 3G pentru numai un euro, anunţă, luni, Reuters. Versiunea comercializată va fi cea cu memorie de 8 GB, şi va putea fi achiziţionată doar împreună cu un abonament de 69 de euro pe lună.

Cu iPhone 3G Apple speră să câştige mai multi clienţi, faţă de precedentul telefon, în acest sens renunţând la procentul solicitat operatorilor pentru convorbirile efectuate de către clienţii iPhone.

Operatorii ca T-Mobile au acum un motiv în plus pentru a subvenţiona costul unui mobil iPhone, în schimbul unor contracte mai profitabile. Primele iPhone, care au fost vândute în urmă cu un an, costau sute de euro şi erau vândute cu contracte mult mai scumpe şi exclusiviste, printr-un singur operator de telefonie mobilă dintr-o ţară.

Operatorul T-Mobile va comercializa iPhone-ul 3G, cu memorie de 8 GB pentru sume cuprinse între 1 şi 169,95 euro, în funcţie de abonamentul ales de utilizator. Preţul pentru varianta de 16 GB va porni de la 19,95 euro, împreună cu un contract de 89 euro pe lună, şi ajunge la 249,95 euro, cu un abonament de minim 29 euro pe lună.

Sursa foto: Apple.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM imediată de ploi torențiale, vijelii și grindină!
x close