Antena 3 CNN High Tech iPhone 4 are probleme serioase cu semnalul. Mai multe reclamaţii ale utilizatorilor au început să apară pe net (VIDEO)

iPhone 4 are probleme serioase cu semnalul. Mai multe reclamaţii ale utilizatorilor au început să apară pe net (VIDEO)

iPhone 4 are probleme serioase cu semnalul. Mai multe reclamaţii ale utilizatorilor au început să apară pe net (VIDEO)
24 Iun 2010   •   23:24

 

Mai mulţi utililzatori ai celui mai nou device Apple, iPhone 4, reclamă faptul că au probleme cu telefonul. În Londra s-au dat adevărate bătălii (miercuri ? în ziua lansării aparatului în Marea Britanie), pentru obţinerea unui aparat. Problemele sunt legate, potrivit BBC, de semnalul telefonului mobil, utilizatorii reclamând faptul că puterea semnalului scade în momentul în care ţin telefonul în mână.

iphone2_400

Carcasa noului iPhone este fabricată din oţel inoxidabil, ea fiind folosită şi pe post de antenă. ?Telefonul este inutilizabil în forma actuală. Apple a creat un telefon care are antena în stânga jos. Asta înseamnă că atunci când ţii telefonul în mâna stângă semnalul începe să scadă treptat până când dispare în totalitate?, a declarat Richard Warner, proaspăt proprietar de iPhone 4, care a contactat redacţia BBC pentru a reclama problemele device-ului.

Mai multe clipuri video postate pe YouTube de utilizatorii iPhone 4 arată problemele pe care le are acesta cu semnalul. Mai jos am postat doar unul dintre cele care apar la un simplu search pe site-ul de video sharing.

Problema se pare că provine de la modul în care este structurată antena mobilului. Astfel, o parte a sa se ocupă de semnalul telefonului, iar cealaltă de Wi-Fi. Totuşi nu se ştie deocamdată sigur dacă problema afectează toate telefoanele, sau dacă semnalul se deteriorează la primirea unui apel, când este efectuat unul sau când device-ul este în standby.

În momentul lansării noului iPhone 4, Steve Jobs prezentase antena aparatului ca o adevărată minune inginerească. Apple nu a ieşit deocamdată cu nicio declaraţie publică în privinţa problemelor pe care le are popularul său telefon.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: iphone Apple telefon semnal
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close