Antena 3 CNN High Tech iPhone 4, disponibil pe alb, după zece luni de aşteptare

iPhone 4, disponibil pe alb, după zece luni de aşteptare

iPhone 4, disponibil pe alb, după zece luni de aşteptare
Sursa foto: Foto: thenextweb.com
15 Apr 2011   •   10:47

Versiunea albă a proaspăt lansatului iPhone 4 va fi pusă în vânzare în câteva săptămâni, au declarat surse din interiorul companiei pentru Bloomberg.

Lansarea vine cu o întârziere de zece luni, timp în care Apple a încercat să rezolve diversele probleme pe care le ridica fabricarea gadgetului. Compania a anunțat că au fost probleme cu un senzor, care era disponibil numai pe negru. O altă problemă apărută în procesul de fabricație era vopseaua care se cojea la căldură, indică sursele citate.

Apple speră că introducerea unui iPhone 4 alb pe piață va crește cererea, anticipând lansarea din iunie a unei noi generații a celui mai vândut gadget al companiei.

De la lansarea primului iPod în 2001, albul a fost foarte popular printre gadgeturile Apple, versiunile timpurii de iPhone 3GS au fost albe, noul iPad2 fiind, de asemenea disponibil, în varianta pe alb.

iPhone-ul rămâne, totuși, cel mai vândut gadget de la Apple, fiind responsabil pentru 39% din venitul companiei în trimestrul fiscal ce s-a încheiat în decembrie 2010.

×
Subiecte în articol: lansare Apple
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close