Antena 3 CNN High Tech iPhone 4, disponibil şi la Vodafone, de la 199 de euro

iPhone 4, disponibil şi la Vodafone, de la 199 de euro

iPhone 4, disponibil şi la Vodafone, de la 199 de euro
17 Dec 2010   •   08:50

iPhone 4 poate fi cumpărat de vineri şi de la Vodafone România, cu preţuri ce pornesc de la 199 de euro, a anunţat operatorul de telefonie.

“Pentru a răspunde interesului extrem de mare al clienţilor noştri existenţi faţă de iPhone 4, le oferim acest terminal, în perioada sărbătorilor de iarnă, la preţuri speciale, începând cu 199 de Euro, împreună cu pachete care includ trafic de date de pana la 1,5 GB, dar şi mii de minute în reţea, minute naţionale, sms-uri şi mms-uri. Pentru toţi clienţii care achiziţionează un iPhone 4 de la Vodafone, am pregătit trei planuri tarifare”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania.

Clienţii existenţi Vodafone beneficiază de preţuri speciale pentru iPhone 4, împreună cu abonamentele speciale iPhone, pe 2 ani:

- iPhone 4 16 GB la 199 Euro, împreună cu abonamentul iPhone 1,5 GB (pret abonament - 59 euro)
- iPhone 4 32 GB la 299 Euro, cu abonamentul iPhone 1,5 GB (pret abonament - 59 euro).

Aceleaţi planuri tarifare sunt disponibile şi clienţilor noi care achizitionează un iPhone de la Vodafone.




Noul Apple iPhone 4 a fost prezentat cu mare fast şi mândrie de Steve Jobs pe 7 iunie. În afara designului nou, cu ambele laturi din sticlă, printre principalele îmbunătăţiri aduse de actuala versiune iPhone se numără posibilitatea multitasking-ului, camera frontală, display-ul high resolution (denumit Retina) îmbunătăţit şi faptul că filmează HD la 720p/30 frame-uri pe secundă. Senzorul camerei posterioare este de 5 megapixeli, zoom-ul digital, de 5x şi dispune de un blitz LED.

iPhone 4 ofera funcţia FaceTime pentru convorbiri video iar noul ecran Retina are cea mai mare rezoluţie disponibilă la un telefon mobil. iPhone are un procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe şi ofera timp de vorbire mai mare cu pana la 40%, faţă de predecesorul său.

×
Subiecte în articol: Apple
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close