Antena 3 CNN High Tech iPhone 4, disponibil şi la Vodafone România din 17 decembrie

iPhone 4, disponibil şi la Vodafone România din 17 decembrie

iPhone 4, disponibil şi la Vodafone România din 17 decembrie
Sursa foto: Foto: Apple
09 Dec 2010   •   11:08

iPhone 4 va fi disponibil la Vodafone România din 17 decembrie, alături de mai multe planuri tarifare speciale pentru utilizatorii terminalului, a anunţat joi compania.

Noul Apple iPhone 4 a fost prezentat cu mare fast şi mândrie de Steve Jobs pe 7 iunie. În afara designului nou, cu ambele laturi din sticlă, printre principalele îmbunătăţiri aduse de actuala versiune iPhone se numără posibilitatea multitasking-ului, camera frontală, display-ul high resolution (denumit Retina) îmbunătăţit şi faptul că filmează HD la 720p/30 frame-uri pe secundă. Senzorul camerei posterioare este de 5 megapixeli, zoom-ul digital, de 5x şi dispune de un blitz LED.




iPhone 4 ofera funcţia FaceTime pentru convorbiri video iar noul ecran Retina are cea mai mare rezoluţie disponibilă la un telefon mobil. iPhone are un procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe şi ofera timp de vorbire mai mare cu pana la 40%, faţă de predecesorul său,

iPhone 4 va fi disponibil la Vodafone începând cu 17 decembrie 2010. Preţul încă nu a fost anunţat oficial, însă detalii complete în acest sens vor fi disponibile în curand, potrivit companiei.

×
Subiecte în articol: Apple
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close