Antena 3 CNN High Tech iPhone 4S are probleme serioase cu autonomia. Apple cere ajutorul utilizatorilor

iPhone 4S are probleme serioase cu autonomia. Apple cere ajutorul utilizatorilor

iPhone 4S are probleme serioase cu autonomia. Apple cere ajutorul utilizatorilor
31 Oct 2011   •   17:30

La două săptămâni de la apariția pe piață a noului iPhone 4S au ieșit la iveală problemele terminalului Apple. După cele cu antena ale precedentului iPhone, pe care Apple susține că le-a rezolvat, zeci de persoane semnalează acum probleme serioase la autonomia device-ului, mai ales că ar trebuie să fie superioară față de precedenta generație. De asemenea, s-au raportat probleme de supraîncălzire a telefonului.

Apple se ocupă prioritar de rezolvarea acestora și i-a rugat pe utilizatorii de iPhone 4S să ofere mai multe detalii despre ele și să-și instaleze software de monitorizare, relatează Guardian.co.uk, citat de i4u.com.

Cea mai nouă speculație privind problema bateriei este că ar fi apărut din cauza localizării serviciilor. Dar cauza nu este oficială, iar Apple nu a răspuns încă. Și iPhone 4 a avut probleme cu autonomia imediat după lansarea sa.

Potrivit specificațiilor lui iPhone 4S, autonomia sa ar trebui să fie de până la 200 de ore în standby, adică de aproximativ opt zile. Dar nu există vreun utilizator care să fi obținut încă această durată a bateriei, cei mai mulți reclamând faptul că rămân fără energie în doar câteva ore, și asta chiar dacă telefonul nu este folosit, iar aplicațiile îi sunt închise.

Rămâne de văzut cum va rezolva Apple noile probleme ale celebrelor sale terminale. După cum ne amintim, rezolvarea celei cu antena la iPhone 4 a fost una cât se poate de simplă și ciudată în același timp: Apple i-a sfătuit atunci pe utilizatori să țină telefonul în altă mână pentru a nu bloca semnalul.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close