Antena 3 CNN High Tech iPhone 5 a ajuns în România. Are baterie de Nokia, tonuri de apel chinezeşti şi canale TV bulgăreşti

iPhone 5 a ajuns în România. Are baterie de Nokia, tonuri de apel chinezeşti şi canale TV bulgăreşti

iPhone 5 a ajuns în România. Are baterie de Nokia, tonuri de apel chinezeşti şi canale TV bulgăreşti
Sursa foto: Foto: techradar.com
22 Sep 2012   •   21:58

iPhone 5 a ajuns în România! Are baterie de Nokia, tonuri de apel chinezeşti şi... un televizor cu care poţi să prinzi bulgarii. Totul la super preţul de doar 300 de lei. Bineînţeles, vorbim de o replică a smartphone-ului care a reuşit să ia ochii cumpărătorilor. Toţi samsarii de telefoane au intrat în febra iPhone 5 şi şi-au făcut deja liste de clienţi. Avantaje - preţuri mai mici. Dezavantaje - telefonul ar putea fi construit pe vapor.

Dacă ar vedea replica iPhone 5, Steve Jobs ar învia şi ar mai muri încă o dată. Un telefon care seamănă mai mult cu un joc tetris este vândut drept iPhone. Dar nu e doar un smartphone. E aproape genial. Are o antenă care se întinde şi cu care poţi să prinzi toate posturile tv.

Replicile prind bine pentru un motiv foarte clar: preţurile sunt imbatabile.

Dacă îl ţii la ureche, oricine va crede că vorbeşti la un iPhone veritabil. Dar să nu-l laşi să se apropie la mai mult de 30 de metri de tine. Dacă internetul e plin de astfel de replici ieftine, pe stradă lucrurile sunt mai serioase.

Adevăraţii specialişti recomandă clienţilor să se ferească de astfel de oferte. Replicile vor deveni din ce în ce mai avansate. Iar la iPhone 5 interesul este uriaş.

Vânzătorii de iPhone cu televizor nu se joacă doar cu clienţii, ci şi cu legea. Comercializarea replicilor de telefoane este considerată infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de până la 3 ani sau cu amendă.




×
Subiecte în articol: iphone iphone 5 Apple replica smartphone
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close