Antena 3 CNN High Tech iPhone 5, câteva ore au mai rămas până la prezentarea de la San Francisco

iPhone 5, câteva ore au mai rămas până la prezentarea de la San Francisco

iPhone 5, câteva ore au mai rămas până la prezentarea de la San Francisco
Sursa foto: Foto: technology.inquirer.net
de N.B.    |    12 Sep 2012   •   10:54

Ziua celui mai așteptat eveniment Apple al anului și unul dintre cele mai importante de pe piața gadgeturilor al anului, lansarea iPhone 5, a sosit. După săptămâni întregi de speculații și anticipare, Apple se pregătește să lanseze noul său smartphone, desăvârșind paleta de dispozitive ieșite pe piață pentru sezonul de cumpărături din preajma sărbătorilor, relatează Associated Press.

Apple nu a precizat niciun detaliu cu privire la tema care va fi abordată la evenimentul de la San Francisco, însă invitația trimisă reprezentanților presei conținea umbra cifrei 5, indicând că ar fi vorba despre iPhone 5.

Noul model de iPhone este anticipat să funcționeze cu tehnologie 4G, a patra generație a tehnologiei wireless, un plus pe care îl au rivalii de la Samsun în Galaxy S III și mulți alți competitori ai Apple față de vechile variante de iPhone.

Noul iPhone, care probabil va avea un ecran mai mare și un alt tip de mufă pentru conectare, va fi disponibil în magazine în câteva săptămâni după lansare.

O altă temă ce ar putea fi abordată la evenimentul de la Yerba Buena Center din San Francisco, care va începe la ora 20, ora României, este fabricarea așa numitului iPad Mini, versiunea mai mică de tabletă PC, despre care circulă zvonuri că ar fi aproape gata să se înceapă producția.

×
Subiecte în articol: iphone 5 eveniment
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close