Antena 3 CNN High Tech iPhone 5 poate fi cumpărat! Aveţi o încercare să ghiciţi din ce ţară

iPhone 5 poate fi cumpărat! Aveţi o încercare să ghiciţi din ce ţară

iPhone 5 poate fi cumpărat! Aveţi o încercare să ghiciţi din ce ţară
05 Oct 2011   •   16:41

Câteva magazine online le oferă fanilor Apple oportunitatea de a cumpăra mult-anticipatele telefoane iPhone 5. Există însă o singură mică problemă - firma americană nu le-a scos încă pe piaţă. Smartphone-urile false au fost scoase la vânzare pentru nici 31 de dolari americani unde altundeva decât în China, chiar pe cel mai mare portal de vânzări, Taobao.com, care are peste 370 de milioane de utilizatori înregistraţi.

Clienţii care au lăsat comentarii online se pare că au ignorat faptul că Apple nu a lansat marţi telefonul iPhone 5, în ciuda aşteptărilor, ci a ales să lanseze o versiune nouă şi îmbunătăţită a iPhone 4.

"Este chiar grozav, deja l-am folosit de câteva zile şi merită banii", a scris unul dintre clienţii care şi-au achiziţionat iPhone5 de pe Taobao.

Unele telefoane oferite la vânzare evită cât de cât confuzia şi problemele legale, având numele "HiPhone5", dar în fotografiile lor se regăseşte logo-ul Apple, iar în compartimentul bateriei se zăreşte scris "iPhone 5G".

Chiar înainte de lansarea de marţi a iPhone 4S, autorităţile chineze au confiscat versiuni false ale produselor Apple. Inspectorii au găsit 61 de iPhone 5s la vânzare, care dispuneau de posibilităţi precum dual sim, informează agenţia de presă Xinhua.

China are peste 500 de milioane de utilizatori de Internet, iar isteria Apple a dus rapid la dezvoltarea reţelelor de falsificare a produselor iPhone şi iPad.


×
Subiecte în articol: iphone 5 China fals smartphone Apple
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close