Antena 3 CNN High Tech iPhone 7 este rezistent la apă, dar nu așa cum crezi. Ce nu poți face cu el

iPhone 7 este rezistent la apă, dar nu așa cum crezi. Ce nu poți face cu el

iPhone 7 este rezistent la apă, dar nu așa cum crezi. Ce nu poți face cu el
08 Sep 2016   •   18:55

iPhone 7, ca Galaxy S7 sau Sony Xperia, este rezistent la apă. Poţi crede că supravieţuieşte scufundării în apă, dar nu-i chiar aşa, scrie Adevărul.

Una dintre veştile bune cu iPhone 7 e că rezistă la apă. Te prinde ploaia, sari în piscină cu el, îl scapi în cadă sau verşi o halbă cu bere peste el şi va fi încă acolo să te ţină aproape de Snapchat, Facebook şi Pokemon Go. Totuşi, nu va rezista scufundării pentru lungi perioade de timp, sauna l-ar putea distruge (evident!) şi la fel dacă înoţi cu el. Realitatea e că telefoanele acestea rezistente la apă, indiferent cine le face, pot avea probleme şi atunci companiile îşi asumă şi nu prea această calitate.

Apa de la piscină are diverşi agenţi chimici în ea, iar cea din mare e sărată şi murdară. Şi sunt doar două aspecte. De aceea, producătorii tot susţin că ar putea să nu îl primească la garanţie, dacă a pătruns apă în el. De aceea, Sony a trebuit să spună că Xperia a rezistent la apă, dar până la un punct. Iar engleza are o particularitate aici: water proof şi water resistant transmit mesaje diferite. Primul e de dorit, al doilea e ceea ce obţinem: rezistent la apă, dar în anumite condiţii.  
 

×
Subiecte în articol: Apple iPhone 7
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close