Antena 3 CNN High Tech iPhone 8 ar putea avea ramele din jurul ecranului invizibile (FOTO)

iPhone 8 ar putea avea ramele din jurul ecranului invizibile (FOTO)

iPhone 8 ar putea avea ramele din jurul ecranului invizibile  (FOTO)
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Apr 2017   •   08:54

O imagine cu un prototip nefuncțional de iPhone 8 au fost publicate pe Twitter. Telefonul pare să nu mai aibă ramele care încadrează ecranul. Acest lucru este susțin de zvonuri credibile vehiculate în ultimele luni și, mai recent, de imagini publicate pe Twitter, potrivit profit.ro.

Imaginile arată un presupus iPhone 8 cu ecran de 5,8 inch al cărui ecran pare să acopere complet partea frontală.

Dispozitivul este construit în întregime sticlă și oțel inoxidabil. Pe spate, singurul element vizibil este dreptunghiul care în cadrează sistemul foto dual. Lipsa logo-ului Apple are sens, ținând cont de nevoia păstrării secretului în ceea ce privește viitorul model de iPhone. Un alt aspect interesant este lipsa senzorului de amprente. Acesta nu se află nici sub ecran, ca până acum, și nu pare nici să fi fost mutat pe spatele telefonului.

Singura variantă logică rămâne integrarea acestuia chiar în ecran, un lucru pe care Samsung a preferat să nu-l facă, din cauza tehnologiei improprii oferite de Synaptics. Conform informațiilor neoficiale de până acum, iPhone 8 ar urma să dispună de 3 GB memorie RAM și să ofere o funcție de încărcare wireless mai practică și mai eficientă decât ceea ce există până acum.

Prototip de iPhone8

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close