Antena 3 CNN High Tech iPhone în combustie spontană: Un terminal Apple s-a înroșit și a scos fum într-un avion australian

iPhone în combustie spontană: Un terminal Apple s-a înroșit și a scos fum într-un avion australian

iPhone în combustie spontană: Un terminal Apple s-a înroșit și a scos fum într-un avion australian
Sursa foto: Foto: Photofurl.com
29 Noi 2011   •   14:16

Autoritatea australiană în domeniul siguranței aeriene investighează un incident ciudat în care a fost implicat un terminal iPhone. Din primele informații, telefonul inteligent al Apple s-a înroșit subit și a început să scoată fum la scurtă vreme după ce aeronava în care se afla a aterizat la Sidney, relatează Physorg.com, care citează AFP.

Incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, compania aeriană Regional Express (Rex) precizând că telefonul mobil al pasagerului ”a început să se înroșească și să emită o cantitate semnificativă de fum dens”, după ce avionul a aterizat.

”Investigăm incidentul. Avem telefonul, se află în posesia noastră și-l vom examina din punct de vedere tehnic. Vom vorbi cu părțile direct implicate precum și cu producătorul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ATSB (Australian Transport and Safety Bureau) – autoritatea australiană în domeniul siguranței aeriene.

Reprezentanții companiei Regional Express au spus că au reușit să ”stingă” telefonul care începuse să se înroșească, în conformitate cu procedurile urmate în cazul unui incendiu, și nu au existat răniți în urma incidentului.

”Telefonul în cauză este un iPhone. Nu mai cunoaștem asemenea incidente în care un iPhone a intrat în combustie spontană”, a declarat purtătorul de cuvânt al ATSB. El a spus că nu știe despre ce model de iPhone este vorba.

De cealaltă parte, Apple a precizat că așteaptă cu nerăbdare să ia parte la această investigație. 

×
Subiecte în articol: iphone telefon inteligent
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close