Antena 3 CNN High Tech iPhone, lansat în linişte în China (FOTO)

iPhone, lansat în linişte în China (FOTO)

iPhone, lansat în linişte în China (FOTO)
Sursa foto: apple iphone
30 Oct 2009   •   16:54

iPhone a intrat în vânzare, vineri, în China. Însă fără surlele şi trâmbiţele de care a avut parte la lansarea din Japonia, asta deoarece, potrivit primelor informaţii, chinezii nu s-au prea îmbulzit să-şi cumpere un telefon Apple. Probabil că sunt mulţumiţi de fake-urile care circulă de multă vreme pe piaţă.

Doar o mână de rezidenţi ai Beijing-ului au apărut la intrarea evenimentului unde fuseseră ?plantaţi? numeroşi stâlpi cu bandă roşie, în aşteptarea cozii de oameni care nu s-a mai format, relatează techdigest.tv, citând site-ul 163.com. Vorbind recent despre profitul Apple în China, se pare că CEO-ul Tim Cook a supraestimat interesul chinezilor pentru acest handset când a relevat planurile pentru ?înfiinţarea a 1.000 de puncte de vânzare?, care ar urma apoi ?să fie extinse şi mai mult în următoarele luni?.



Totuşi, potrivit techdigest.tv, iPhone s-a descurcat destul de bine în China, înainte de lansarea sa oficială de vineri, cu aproximativ 3 milioane de telefoane importate din Hong Kong şi Taiwan, care au ajuns în magazinele din China.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close