Antena 3 CNN High Tech Iphone provoacă isterie în Statele Unite

Iphone provoacă isterie în Statele Unite

Iphone provoacă isterie în Statele Unite
30 Iun 2007   •   13:49

Telefonul mobil iPhone a provocat isterie în Statele Unite. Zeci de americani s-au adunat de câteva zile în faţa magazinului Apple din New York, nerăbdători să cumpere telefonul. Iphone, considerat mobilul cel mai avansat tehnologic, va fi scos pe piaţă peste câteva ore, dar unii s-au aşezat la coadă încă de la începutul săptămânii.

Primul care a venit la magazinul Apple din New York e Greg Parker. A sosit încă de luni, chiar dacă panoul din faţa reprezentanţei companiei arăta că iPhone va fi vândut vineri. Americanul a îndurat cu stoicism căldura şi, chiar dacă a suferit de foame şi de sete, nu a cedat. Cu timpul, coada a luat proporţii. Adevăraţi maniaci, zeci de fani iPhone au stat sub cerul liber, cu 5-600 de dolari în buzunare, ca să cumpere telefonul mobil.

Iphone e considerat de Apple vârful tehnologiei în domeniu. Mobilul funcţionează pe baza tehnologiei Multitouch şi, alături de camera foto şi video, are încorporat un multiplayer tip Ipod cu o capacitate de stocare de 8 gygabiţi.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close