Antena 3 CNN High Tech iPhone, un telefon care ridică ştacheta în industrie

iPhone, un telefon care ridică ştacheta în industrie

iPhone, un telefon care ridică ştacheta în industrie
06 Dec 2007   •   10:55

Deja celebrul telefon mobil iPhone se află pe listele de cumpărături de Crăciun ale multor amatori de gadgeturi. Deşi compania Apple nu a creat un telefon perfect, iPhone-ul a depăşit aşteptările pe care publicul le avea de la un mobil. Telefonul este foarte bine realizat, are un design distinctiv şi are multe de oferit. Un jurnalist BBC a testat telefonul care a provocat o adevărată isterie pe piaţa americană şi britanică, timp de 2 săptămâni, şi a elaborat un raport complet, în care arată avantajele şi dezavantajele acestuia.

Concluzia sa este că Apple nu a creat un adevărat smartphone, iPhone având un spaţiu de stocare fix de 8 GB de memorie flash şi o cameră video de 2 megapixeli, cu care se obţin fotografii de o calitate satisfăcătoare, dar nu extraordinară. O dezămăgire a testerului este faptul că iPhone foloseşte tehnologia 2G şi nu pe cea 3G.

Totuşi, există şi o mulţime de avantaje, precum accesul Internet de foarte bună calitate, viteză de download mare şi funcţia zoom care permite mărirea paginilor de internet vizualizate pe ecranul telefonului mobil.

Vedeta Apple, telefonul iPhone, are o competiţei serioasă pe piaţă şi anume: Nokia N95, Sony Ericsson W960, LG LGKS20, HTC Touch, Palm Centro, Blackberry Pearl, Samsung Blackjack şi T-Mobile Sidekick Slide.

Citiţi iPhone Review pe BBC News

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close