Antena 3 CNN High Tech iPhone va fi distribuit în SUA din iunie

iPhone va fi distribuit în SUA din iunie

iPhone va fi distribuit în SUA din iunie
25 Mai 2007   •   11:33

Oficialii Apple au confirmat că distribuţia noului iPhone va începe in Statele Unite încă de luna viitoare, urmând ca în a doua parte a acestui an produsul să ajunga şi pe rafturile magazinelor din Europa, scrie Wall-Street.ro. Tăcerea celor de la Apple în legătură cu distribuţia nolui iPhone în Europa a întărit speculaţiile în privinţa unor diverse alianţe cu operatori şi parteneriate cu retaileri de pe continent.

Pătrunderea pe piaţa europeană va fi diferită în comparaţie cu asaltul pe piaţa americană, care iniţial va implica un parteneriat exclusiv cu gigantul AT&T. Pentru furnizorii de servicii de telefonie mobilă, miza este foarte mare, ca urmare a loialităţii brand-ului puternic Apple de care se bucură produsele sale. Mai mult de jumătate din posesorii actuali ai unui iPod şi-au manifestat intenia de a achiziţiona noul iPhone, potrivit unui sondaj efectuat Canalys, o companie de cercetare de piaţă cu sediul în Reading, Anglia.

În urma unui alt studiu online publicat în aprilie de compania britanică Shiny Media, un procent de 25% din cei intervievaţi au afirmat că ar fi dispuşi să-şi schimbe furnizorul de telefonie mobilă doar pentru a intra în posesia unui iPhone.

SmartNews

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close