Antena 3 CNN High Tech Jocul Grand Theft Auto 4 a anunţat oficial lansarea în 29 aprilie

Jocul Grand Theft Auto 4 a anunţat oficial lansarea în 29 aprilie

Jocul Grand Theft Auto 4 a anunţat oficial lansarea în 29 aprilie
01 Apr 2008   •   19:10

Jocul Grand Theft Auto IV va apărea în 29 aprilie, cu noi aventuri în Liberty City, după ce lansarea iniţială a fost în octombrie 2007. Aproximativ 150 de programatori lucrează pentru Rockstar pentru a se asigura că termenul stabilit poate fi respectat. Seria Grand Theft Auto, cu 65 de milioane de unităţi vândute, este una din cele mai bine vândute serii de jocuri din toate timpurile. Dezvoltat de Rockstar North Studios în Edinburgh, Scoţia, GTA IV are nu numai o grafică excepţioanală, ci oferă şi o varietate de arme noi şi promite un storyline intrigant, plin de personaje credibile.

Echipa GTA 4 promite că, după ecranul de încărcare iniţial, nu vor mai exista alte ecrane de încărcare în timpul jocului. Tehnic va fi posibil să jucaţi de la început până la final şi să exploraţi întreg oraşul Liberty City fără să vedeţi un ecran de încărcare.

Grand Theft Auto 4 - Trailer oficial


Ca şi în GTA 3, Liberty City este inspirat din New York, deşi, de această dată, oraşul este uşor redesenat. Cele cinci suburbii deschise pentru a fi explorate sunt Broker, Dukes, Bohan, Algonquin şi Alderney.

Seria GTA este cunoscută pentru contribuţia vocală a unor actori celebri. În versiuni precedente, se pot auzi vocile unor actori ca Samuel L. Jackson şi Ray Liota sau a cântăreţului Phill Collins.

Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close