Antena 3 CNN High Tech Jocul românesc care a isterizat întreaga lume! Tu l-ai încercat?

Jocul românesc care a isterizat întreaga lume! Tu l-ai încercat?

Jocul românesc care a isterizat întreaga lume! Tu l-ai încercat?
16 Iul 2015   •   12:13

Că România este plină de oameni de IT incredibil de talentați, nu mai este un secret pentru nimeni. Că unii dintre ei au creat soluții de succes vânate de giganții din străinătate și asta se știe, scrie playtech.ro.

Dar că tot români sunt și cei care au creat jocurile pe care le jucați în fiecare zi, în timp ce beți cafeaua, așteptați metroul sau vă bucurați de pauzele de la serviciu, știe mai puțină lume. Playtech a stat de vorbă cu doi dintre membrii echipei King România, un fel de ”fabrică de virale” în materie de gaming mobil.

Puține companii de gaming mobil sunt la fel de apreciate (atât de utilizatori cât și de investitori) și cunoscute precum King. King este o companie de jocuri fondată în 2003, în Stockholm, Suedia. În lume sunt cinci studiouri: Stockholm, Malmo, Barcelona, Londra şi Bucureşti. Prima dată când am vizitat sediul King Romania, în el lucrau 30 de persoane. Acum, mutat într-o clădire impunătoare din zona Eroilor, din Capitală, biroul adăpostește 105 persoane. Nu e de mirare, având în vedere că primul titlu dezvoltat de români sub sigla companiei suedeze, Bubble Witch Saga, este unul dintre cele mai populare jocuri din magazinele de aplicații.

Descarcă gratuit jocul românesc popular în toată lumea, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: jocuri
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close