Antena 3 CNN High Tech Kingston Technology a lansat primul flash de 128GB din lume (FOTO)

Kingston Technology a lansat primul flash de 128GB din lume (FOTO)

Kingston Technology a lansat primul flash de 128GB din lume (FOTO)
16 Iun 2009   •   17:01

Kingston Technology Europe Ltd unul dintre cei mai cunoscuţi producători de memorii la nivel mondial, a lansat marţi, 16 iunie, primul Flash USB de 128 GB din lume - USB Kingston DataTraveler 200. Cei care s-au obişnuit şi utilizează deja memoriile flash vor fi probabil încântaţi de capacitatea uriaşă pe care o oferă acest dispozitiv de stocare. Există deja voci din IT&C care susţin că viitorul nu mai sunt CD-urile sau DVD-urile ci memoriile flash. E lesne de înţeles de ce.

Revenind la flash-ul Kingston DataTraveler 200, cu uriaşa capacitate de 128GB, trebuie menţionat că poate stoca 182 de CD-uri cu muzică, sau până la 27 de DVD-uri cu filme (cele două valori sunt aproximate în funcţie de capacitatea de stocare a unui compact disc standard de 12cm: 703MB, respectiv de cea a unui DVD single-sided, single-layer: 4.7GB).

?Utilizatorii din mediul business îşi pot transporta fişierele de lucru - baze de date, arhive, etc. În plus, există şi opţiunea de protejare cu parolă a datelor, fără să fie necesare drepturi de administrare pe sistemul de lucru, şi astfel, DataTraveler 200 devine soluţia perfectă de lucru pentru acasă sau birou?, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd.



Kingston Technology DataTraveler 200 are un capac culisant, ceea ce face imposibilă pierderea aşa cum se întâmplă în cazul celor obişnuite. Dispozitivul suportă tehnologia Windows ReadyBoost.

Specificaţii tehnice DataTraveler 200:

*Capacitate: 32GB, 64GB şi 128GB
*Dimensiuni: 70,4 mm x 12,5 mm x 22,8 mm
*Temperatură de operare: de la 0 C la 60 C
*Temperatură de stocare: de la -20 C la 85 C
*Securitate: include software-ul de securitate Password Traveler pentru SO Windows
*Suportă tehnologia Windows ReadyBoost

Kingston Technology Europe Ltd este o companie subsidiară a Kingston Technology Company Inc., şi este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa produselor de memorie din întreaga lume.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close