Antena 3 CNN High Tech Lenovo anunţă IdeaPad S12, primul său notebook cu Nvidia ION (VIDEO)

Lenovo anunţă IdeaPad S12, primul său notebook cu Nvidia ION (VIDEO)

Lenovo anunţă IdeaPad S12, primul său notebook cu Nvidia ION (VIDEO)
Sursa foto: lenovo ideapad s12
25 Mai 2009   •   20:14

Lenovo a anunţat lansarea primului său netbook cu platforma Nvidia ION. Modelul se numeşte IdeaPad S12, are un ecran LED de 12 inci (rezoluţie 1280x800) şi este ?propulsat? de un procesor Intel Atom.

Platforma Nvidia ION, utilizată deja de Acer la AspireRevo, oferă calitatea video HD (Blu-ray/1080p) dar ajută şi în cazul în care posesorului îi plac jocurile 3D mai puternice şi recente (cum ar fi Spore).





?Consumatorii îşi doresc computere accesibile ca preţ şi cât mai portabile, iar noi am răspuns prin introducerea celui de-al treilea netbook al companiei cu o formă complet nouă, transformând astfel mini-computerele în ceva mult mai uşor de utilizat?, a declarat Dion Weisler, vicepreşedinte Idea Product Group, Lenovo. Compania Lenovo a anunţat şi că tastatura netbook-ului este una la aceleaşi dimensiuni cu cele întâlnite la laptop-uri.




Preintre celelalte specificaţii tehnice ale lui IdeaPad S12 se numără 1GB DDR2 RAM, HDD de 160 GB, Wi-Fi 802.11b/g, card reader 4-în-1, sunet Dolby, Bluetooth şi trei porturi USB. Camera video integrată de 1.3 megapixeli dispune şi de un soft de recunoaştere facială.


Compania Lenovo a mai precizat că anumite modele din această gamă de notebook-uri vor include un port VGA sau HDMI. Bateria netbook-ului oferă o autonomie de 6 ore şi toate modelele vor rula sistemul de operare XP Home.



Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close