Antena 3 CNN High Tech Lenovo IdeaCentre A600, viitorul desktop-urilor este aici

Lenovo IdeaCentre A600, viitorul desktop-urilor este aici

Lenovo IdeaCentre A600, viitorul desktop-urilor este aici
06 Ian 2009   •   16:52

Compania Lenovo, cunoscută pentru inovaţiile sale în domeniul tehnologiei, ridică din nou ştacheta, de această dată în privinţa desktop-urilor all-in-one. Lenovo IdeaCentre A600 dispune de un monitor frameless de 21,5 inch, un sistem audio încorporat care include şi un subwofer, rezoluţie full HD, player Blu-ray opţional şi tv tuner. Asta nu e însă tot, IdeaCentre A600 oferă şi o telecomandă 4 în 1, în genul celei folosită la consola de jocuri Wii, cu ajutorul căreia pot fi mişcate obiectele aflate pe ecran în funcţie de mişcarea telecomenzii.
Aceasta funcţionează şi ca un telefon VOIP pentru efectuarea şi recepţionarea apelurilor pe Internet, dacă folosiţi programe ca Skype. Telecomanda poate fi utilizată şi pentru partea media, inclusiv pentru comenzile televizorului, ale DVD-ului şi, nu în ultimul rând, funcţionează ca un mouse, putând mişca cursorul pe ecran.

Toate aceste funcţii sunt încorporate într-un desktop care arată foarte futuristic, fiind şi foarte subţire. Dar nu am menţionat nimic de specificaţiile tehnice. Lenovo IdeaCentre A600 este propulsat de un procesor IntelŽ Core?2 Duo, grafică opţională ATI Radeon? cu supoprt DirectX10, memorie RAM DDR3 de până la 4GB şi hard drive de nu mai puţin de 1TB (1.000GB).
Lenovo IdeaCentre A600 oferă şi mai multe conectivităţi, dintre care amintim WiFi de mare viteză, card reader 6 în 1, porturi USB şi Fire Wire pe laterale dar şi în partea din spate a monitorului. Nu trebuie uitată recunoaşterea facială (face recognition), VeriFace?, care îi permite utilizatorului să-şi folosească prorpiul chip ca parolă pentru logare.

Fotografii: gadgetell.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: computer PC
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close