Antena 3 CNN High Tech LG duce mai departe conceptul de DVD portabil, prin DP391B

LG duce mai departe conceptul de DVD portabil, prin DP391B

LG duce mai departe conceptul de DVD portabil, prin DP391B
31 Iul 2008   •   15:37

LG DP391B este un DVD player portabil cu un design ieşit din comun, aspirând la rangul de artă în domeniu. Dispozitivele de acest tip sunt construite cam toate la fel, având forma tip ?clamshell?, care dezvăluie la deschidere un ecran şi compartimentul pentru disc. Coreenii de la LG s-au plictisit de acest design şi au decis că e vremea unei schimbări. Aşa a apărut DP391B, al cărui display LCD este poziţionat deasupra şi nu în interiorul unităţii. La ridicarea acestuia este dezvăluit locul destinat discului DVD aflat în spatele ecranului.

În spatele compartimentului pentru disc se găseşte un mic suport care ajută la poziţionarea optimă a dispozitivului. Player-ul portabil nu este conceput doar pentru a rula filme, el îndeplinind şi funcţia unei rame foto digitale. Aparatul poate fi setat pentru a reda o serie de fotografii, în timp ce este conectat la priză pentru încărcarea acumulatorilor încorporaţi.



DP391B are şi un mic port USB cu adaptor, care poate fi folosit la conectarea memory stick-urilor, pentru a viziona filme sau poze. De asemenea există şi un card reader SD/MMC/MS, astfel încât, pozele realizate cu o cameră foto digitală pot fi descărcate de pe cardul folosit de acesta, şi vizionate pe loc.



LG DP391B este dotat şi cu conectivitate AV line-in, care este utilă pentru vizionarea filmuleţelor realizate cu camera video sau cele de pe un player tip iPod. Formatele suportate de DVD-ul portabil de la LG includ MPEG-4 DivX şi Xvid. Ecranul are rezoluţia de 800x480 pixeli, iar diagonala este de 8 inch. Preţul anunţat pentru LG DP391B este 228 de euro, şi este deja disponibil dar, deocamdată, nu şi în România.

Fotografii: Testfreaks.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close