Antena 3 CNN High Tech LinkedIn a cumpărat o aplicaţie care facilitează citirea ştirilor pe telefoanele mobile

LinkedIn a cumpărat o aplicaţie care facilitează citirea ştirilor pe telefoanele mobile

LinkedIn a cumpărat o aplicaţie care facilitează citirea ştirilor pe telefoanele mobile
de M.T.    |    12 Apr 2013   •   14:17

LinkedIn, cea mai mare reţea socială din lume dedicată profesioniştilor, a anunţat, joi, achiziţionarea aplicaţiei Pulse, care facilitează accesul utilizatorilor la ştiri şi informaţii prin intermediul telefoanelor mobile, informează AFP, citată de Mediafax.

Valoarea tranzacţiei nu a fost dezvăluită, însă este estimată la aproximativ 90 de milioane de dolari, potrivit bloomberg.com.

Creată în 2010, în California, de Akshay Kothari şi Ankit Gupta, pe vremea când aceştia erau studenţi ai Universităţii Stanford, aplicaţia Pulse facilitează accesul deţinătorilor de telefoane mobile la ştiri şi informaţii online.

Aplicaţia Pulse va fi folosită pentru a face reţeaua LinkedIn mai relevantă pentru persoanele care deja folosesc acest site pentru a căuta locuri de muncă, pentru a-şi prezenta abilităţile şi experienţa profesională şi pentru a intra în anumite reţele de profesionişti.

Conform bloomberg.com, Pulse are peste 30 de milioane de utilizatori din peste 190 de ţări, în timp ce peste 750 de publisheri îşi distribuie conţinutul prin intermediul acestei aplicaţii.

Reţeaua LinkedIn, deţinută de LinkedIn Corp., are peste 200 de milioane de utilizatori, în peste 200 de ţări şi teritorii.

Bazele companiei LinkedIn au fost puse în anul 2002, în apartamentul cofondatorului Reid Hoffman, iar reţeaua a fost lansată oficial pe data de 5 mai 2003. CEO al companiei este Jeff Weiner.



×
Subiecte în articol: linkedin achizitie aplicatie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close