Antena 3 CNN High Tech Lost: Via Domus, un joc dedicat fanilor celebrului serial american

Lost: Via Domus, un joc dedicat fanilor celebrului serial american

Lost: Via Domus, un joc dedicat fanilor celebrului serial american
25 Mar 2008   •   14:32

Lost: Via Domus, este un joc pentru PC şi consolele PlayStation 3 sau Xbox 360, lansat de compania canadiană Ubisoft. Jocul se bazează pe serialul Lost unul dintre serialele americane care s-a bucurat de popularitate în întreaga lume. Fanii serialului se vor bucura de apariţia lui dar jocul oferă foarte puţine celor care nu cunosc amănunte despre personaje sau despre poveste. Jocul de aventuri este unul bun dar nu extraordinar din punctul de vedere al interactivităţii.



Cu toate acestea, reuşeşte foarte bine să te transpună în pielea unuia dintre supravieţuitorii fatidicului zbor 815, ca un tânăr fotojurnalist ce suferă de amnezie. Jocul începe cu prăbuşirea avionului urmată de trezirea personajului pe o plajă.

Lângă rămăşiţele aeronavei se află personaje cunoscute din serial, inclusiv Jack, Hurley, Locke, Michael şi alţii. Unii dintre actorii din serial şi-au "împrumutat" vocile pentru acest joc cum ar fi Ben (Michael Emerson), Desmond (Henry Ian Cusick), Claire (Emilie de Ravin) and Sun (Yunjin Kim), iar ceilaţi au voci asemănătoare cu ale personajelor pe care le întruchipează.



Utilizatorii jocului trebuie să interacţioneze cu personajele, să exploreze insula, să colecteze diverse obiecte, să rezolve puzzle-uri pentru a-şi recăpăta amintirile, să facă faţă mai multor ameninţări şi să găsească o cale de a părăsi insula. Lost: Via Domus poate fi achiziţionat la un preţ anunţat de aproximativ 30 de dolari pentru PC şi 60 pentru console.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close