Antena 3 CNN High Tech M-Dress - rochiţa neagră care efectuează apeluri telefonice

M-Dress - rochiţa neagră care efectuează apeluri telefonice

M-Dress - rochiţa neagră care efectuează apeluri telefonice
Sursa foto: Foto: www.cutecircuit.com
31 Aug 2010   •   17:47

O companie londoneză de design vestimentar a conceput o rochie care poate fi folosită pentru apeluri telefonice. M-Dress, aşa cum este denumită, permite celei care o poartă să efectueze sau să primească apeluri telefonice după ce este conectată la sim cardul utilizatorului.

Un soft special recunoaşte gesturile persoanei îmbrăcată cu rochia astfel încât aceasta poate să răspundă prin ridicarea palmei la ureche şi să închidă prin coborârea braţului.

M-Dress este realizată de compania londoneză CuteCircuit. Rochia are şi opţiunea de configurarea a sunetelor de apel în funcţie de persoana care sună, relatează www.telegraph.co.uk.

Dezavantajul rochiei-telefon este că utlizatorul ei poate efectua un număr limitat de contacte programate în prealabil. Obiectul vestimentar high-tech va fi lansat în 2011, iar preţul său nu a fost făcut public deocamdată.

Antena este cusută în partea de jos a rochiei, deasupra genunchiului, pentru a reduce cantitatea de radiaţii la care este expusă persoana care o poartă.

?Multe apeluri telefonice sunt pierdute deoarece telefoanele mobile sunt de multe ori un accesoriu incomod, mai ales pentru femeile care au ţinute cu buzunare mici sau chiar fără buzunare. CuteCircuit a conceput rochia M-Dress pentru a le permite femeilor să fie conectate. Este un telefon mobil în adevăratul sens al cuvântului, însă construit din circuite soft?, se arată pe website-ul CuteCircuit.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close