Antena 3 CNN High Tech MC Hammer vrea să detroneze Google. Va lansa propriul motor de căutare

MC Hammer vrea să detroneze Google. Va lansa propriul motor de căutare

MC Hammer vrea să detroneze Google. Va lansa propriul motor de căutare
Sursa foto: Foto: zimbio.com
de N.B.    |    23 Oct 2011   •   18:05

Stanley Kirk Burrell, cunoscut mai bine sub numele de Hammer, a anunţat că intenţionează să se lupte cu una dintre cele mai mari companii ale lumii, Google, scrie Washington Post.

Rapperul, făcut celebru de pantalonii-paraşută pe care îi purta în timpul anilor '90, a participat la  conferinţa IT O'Reilly Media's Web 2.0 Summit în San Francisco, unde a făcut publică intenţia sa de a lansa WireDoo, un motor de căutare care să fie mult mai eficient decât cel oferit de Google.

Conform prezentării realizate de fostul muzician, elementul care distinge WireDoo de Google este faptul că generează rezultate bazându-se mai mult pe relaţia dintre subiectele căutate, decât pe cuvintele-cheie.

Aatfel, dacă cineva caută o casă, ar primi rezultate pentru locaţie, sistemul educaţional local, soluţii de finanţare şi alte subiecte legate de achiziţionarea unei case.

Deşi ideea lui Hammer sună bine, este puţin probabil ca WireDoo să devină un competitor serios pentru Google, companie care domină piaţa motoarelor de căutare de peste un deceniu, iar principalul competitor de la Microsoft, Bing, nu are un impact foarte mare la public.

×
Subiecte în articol: Google motor de cautare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close