Antena 3 CNN High Tech Melodiile de pe iTunes, copiate fără restricţii

Melodiile de pe iTunes, copiate fără restricţii

Melodiile de pe iTunes, copiate fără restricţii
07 Ian 2009   •   13:19

Potrivit companiei Apple, dispozitivele care fac imposibilă copierea conţinuturilor muzicale pe care le vinde pe platforma iTunes vor fi eliminate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii companiei în cursul zilei de marţi, informează AFP.
"Noi am colaborat cu toate casele de discuri importante şi, începând de astăzi (marţi), iTunes va oferi 8 milioane de melodii fără DRM (Digital Rights Management programul care nu permitea copierea melodiilor), care vor fi 10 milioane până la finalul trimestrului", susţine un oficial al companiei.
Conform unor oficiali Apple, cântecele comercializate nu vor mai avea preţul unic de 99 de cenţi americani. Melodiile vor fi vândute la 69 de cenţi, 99 de cenţi sau 1,29 dolari.
iTunes este o aplicaţie software, prezentată pentru prima dată de către compania Apple la 10 ianuarie 2001 în cadrul Macworld Expo din San Francisco, utilizată pentru redarea şi organizarea fişierelor muzicale audio şi video. Programul este folosit şi pentru a administra conţinutul stocat pe iPoduri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close