Antena 3 CNN High Tech MGM va pune filmele pe YouTube

MGM va pune filmele pe YouTube

MGM va pune filmele pe YouTube
11 Noi 2008   •   10:14

YouTube, cel ma mare website de video-sharing, va ?difuza? filme integrale ale companiei Metro-Goldwyn-Mayer. Parteneriatul este menit a mări veniturile din publicitate atât pentru YouTube, cât şi pentru studioul de la Hollywood.
Aceasta va rezulta în lansarea unui canal de video-la-cerere numit Impact, dedicat exclusiv filmelor de acţiune, show-urilor TV sau clipurilor.
?Cred că va deveno o afacere frumuşică?, crede Jim Packer, copreşedinte al MGM Worldwide Television. El a declarat pentru BBC că YouTube este un partner ideal datorită celor 280 milioane de utilizatori lunari.
Un alt canal ce a fost dezvăluit publicului va fi dedicat difuzării episoadelor dintr-un show popular în SUA în anii 80 şi 90 - American Gladiators. Video-urile vor fi gratis pentru download, dar vor conţine publicitate. Pentru început acestea vor fi disponibile doar pentru SUA, dar există intenţia extinderii după clarificarea problemelor privind drepturile.
Googlea cumpărat YouTube acum doi ani pentru 1,65 miliarde dolari şi este în căutare de face profit de pe urma site-ului fără a-i alunga însă pe vizitatori.
Este de aşteptat lansarea a cinci-zece canale separate, din care unul destinat femeilor.
Site-ul este în competiţie cu Hulu, care ofera programe NBC Universal si Fox, dar si MGM.
Antena3.ro

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close