Antena 3 CNN High Tech Microsoft lansează Messenger Tv, un nou serviciu online

Microsoft lansează Messenger Tv, un nou serviciu online

Microsoft lansează Messenger Tv, un nou serviciu online
12 Mai 2008   •   21:50

Corporaţia Microsoft lansează un nou serviciu online, în 20 de ţări, care le va permite utilizatorilor să urmărească videoclipuri în acelaşi timp cu mai mulţi prieteni dar şi să vorbească cu aceştia, în acelaşi timp, prin Windows Live Messenger, anunţă Reuters. Noul serviciu numit Messenger TV, oferă o gamă largă de clipuri de pe MSN Video, inclusiv show-uri MTV şi clipuri muzicale de la diferiţi furnizori, precum Sony BMG.

Microsoft speră că, prin posibilitatea de a urmări clipuri împreună cu prietenii, pe calculatoare diferite, va fi creată o nouă experinţă socială şi va atrage utilizatorii care petreceau deja un timp însemnat pe reţele sociale.

?Video-urile online au cunoscut o explozie de popularitate în ultimul an, dar, până acum, a fost ceva privit de oameni într-un singur loc. Messenger Tv este creat pentru a schimba acest lucru, a declarat John Mangelaars, vicepreşedinte al departamentului consumatori online, la Microsoft.

?Urmărirea online a videoclipurilor poate fi acum o experienţă socială, deoarece oamenii vor putea privi clipurile împreună, vor putea face comentarii şi împărtăşi reacţii?, a precizat John Mangelaars, citat de Reuters.

Serviciul se va lansa în 20 de ţări, inclusiv în mai multe ţări europene, Noua Zeelandă, Australia, Singapore, Brazilia, Canada şi Mexic, dar nu şi în Statele Unite.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close