Antena 3 CNN High Tech Microsoft retrage controversatele reclame cu Jerry Seinfeld

Microsoft retrage controversatele reclame cu Jerry Seinfeld

Microsoft retrage controversatele reclame cu Jerry Seinfeld
18 Sep 2008   •   16:31

Microsoft are de gând să retragă reclamele TV în care îi au în rolurile principale pe Bill Gates şi Jerry Seinfeld. Purtătorul de cuvânt al Microsoft, Frank Shaw a declarat că măsura a fost plănuită cu mai multă vreme înainte, şi nu are legătură cu criticile aduse spoturilor publicitare. Informaţia a fost preluată de blogul LA Times, care citează Valleywag.com.

"Am declarat tot timpul că aceasta este o campanie de tatonare. Suntem pregătiţi pentru a intra în a doua fază. Acesta a fost planul nostru de la bun început", a spus Shaw.

Reclamele au fost calificate drept un efort din partea gigantului IT pentru promovarea sistemului Windows dar şi pentru a prezenta Microsoft ca o companie care se află în contact cu consumatorii obişnuiţi. Seinfeld a primit 10 milioane de dolari pentru prestaţia sa din reclamele Microsoft.

Primul spot al campaniei a fost lansat pe 4 septembrie şi îi prezintă pe Seinfeld şi Bill Gates la cumpărături, într-un mall.


În a doua reclamă Gates şi Seinfeld locuiesc cu o "familie obişnuită" pentru a-şi rezolva o problemă comună, celebritatea, şi pentru a interacţiona cu oamenii obişnuiţi.



Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close