Antena 3 CNN High Tech Microsoft va lansa săptămâna viitoare Windows 7 RC

Microsoft va lansa săptămâna viitoare Windows 7 RC

Microsoft va lansa săptămâna viitoare Windows 7 RC
Sursa foto: Windows 7
26 Apr 2009   •   15:07

Compania Microsoft a anunţat că va lansa pe data de 5 mai o versiune preliminară a sistemului de operare Windows 7, denumită Windows RC (Release Candidate). Noua versiune Windows 7 va fi disponibilă încă din data de 30 aprilie pentru descărcare pentru dezvoltatorii de software şi profesioniştii din industria IT, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Brandon LeBlanc, citat de computerworld.com.

LeBlanc nu a dat detalii suplimentare cu privire la lansare, cum ar fi ora la care noua versiune va fi disponibilă pentru download sau dacă accesul va fi în vreun fel limitat. În luna ianuarie, când Microsoft a lansat versiunea beta a sistemului Windows 7, download-ul a fost limitat iniţial doar la primii 2,5 milioane de utilizatori, ceea ce a dus la o blocare a serverelor. Microsoft a reluat lansarea Windows 7 Beta a doua zi, după ce a suplimentat numărul de servere şi a prelungit perioada de download la o lună.

Nici despre lansarea oficială a variantei finale a sistemului de operare nu s-a spus încă nici un cuvânt, dar un oficial Microsoft a declarat că acest lucru s-ar putea întâmpla cel mai devreme în luna iulie.

Windows 7 RC va fi disponibil în limbile engleză, germană, japoneză, franceză şi spaniolă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close