Antena 3 CNN High Tech Mio Technology a lansat primul său car-kit de navigaţie GPS compatibil cu iPhone şi iPod Touch (FOTO)

Mio Technology a lansat primul său car-kit de navigaţie GPS compatibil cu iPhone şi iPod Touch (FOTO)

Mio Technology a lansat primul său car-kit de navigaţie GPS compatibil cu iPhone şi iPod Touch (FOTO)
06 Sep 2010   •   23:30

Mio Technology a lansat în cadrul IFA Berlin primul car-kit de navigaţie GPS compatibil cu iPhone 4. Acest dispozitiv, include un receptor GPS şi permite, în afara navigaţiei de la un punct A la un punct B, pentru toţi deţinătorii de iPhone sau iPod Touch, şi folosirea acestuia ca dispozitiv hands-free sau player multimedia pentru maşină, prin conexiune Bluetooth.

Car kit-ul GPS Mio este compatibil cu cea de a doua generaţie iPod Touch, iPhone 3G, 3GS şi iPhone 4. Mio funcţionează fără a fi nevoie ca utilizatorul să îndepărteze husa de protecţie a dispozitivului său.

mio-gps-car-kit-tilt-right_400

Acesta intră în funcţiune de îndată ce iPhone-ul sau iPod-ul este andocat. Car kit-ul Mio încarcă iPod-urile şi iPhone-urile, permiţând preluarea convorbirilor şi ghidarea simultană. Utilizatorii vor avea de asemenea acces la muzica stocată pe iPhone sau iPod, aceasta fiind redată direct pe sistemul audio al maşinii.

Car kit-ul Mio vine într-un pachet care include un suport special pentru ataşarea acestuia pe parbriz, ghidarea putând fi făcută atât în format normal cât şi în modul panoramic.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close