Antena 3 CNN High Tech Miracole pe Facebook. Un veteran şi-a regăsit familia după 36 de ani

Miracole pe Facebook. Un veteran şi-a regăsit familia după 36 de ani

Miracole pe Facebook. Un veteran şi-a regăsit familia după 36 de ani
Sursa foto: Pete McKibben
18 Oct 2009   •   16:53

Reţeaua Facebook l-a ajutat pe un veteran american să-şi regăsească fiul pe care nu-l văzuse niciodată. Bătrânul a aflat, astfel, că are şi doi nepoţi şi că fosta sa iubită din timpul războiului din Vietnam nu l-a uitat, chiar dacă şi-a refăcut viaţa.

În 1972, în timpul războiului din Vietnam, puşcaşul marin american Pete McKibben se afla în Saigon. Când s-a întors în State, a fost nevoit să lase în urmă femeia cu care trăise o poveste de dragoste, ca şi copilul încă nenăscut. Mai târziu, veteranul a început să-i caute dar cu timpul a pierdut orice speranţă de a-i găsi. De fapt, nici nu era sigur că au supravieţuit războiului. Luna trecută, însă, McKibben a primit un e-mail care i-a cutremurat sufletul.

"Dacă eşti cel pe care-l căutăm, erai la Phnom Penh în 1972, în garda ambasadei americane. Ai întâlnit o tânără doamnă pe nume Ko Kim Lien. La patru luni după ce ai plecat, s-a născut un copil, copilul tău."

Fiul său îl descoperise datorită contului de pe reţeaua Facebook. Băiatul veteranului american, are acum 36 de ani şi trăieşte la Paris împreună cu familia sa. ?Nu ştiam ce să spun. După 36 de ani, iată că am un fiu şi doi nepoţi?, apune veteranul?.

Dar emoţiile bătrânului soldat nu s-au oprit aici: iubita sa vietnameză este şi ea în viaţă. Chiar dacă între timp s-a căsătorit, nu l-a uitat pe cel care a fost marea iubire a tinereţii sale. ?Nu ştiu cum voi reacţiona. Încă nu ştiu. Dar ştiu ce-l voi ruga: să mă ia în braţe pentru că nu a putut s-o facă atunci când i s-a născut fiul?, spune ea

Pete McKibben nu şi-a văzut încă la faţă fiul sau fosta iubită, dar ştie şi el, deja, ce le va spune când îi va întâlni: ?Nu te voi mai părăsi niciodată. Acum sunt aici?. Veteranul speră să-şi poată întâlni familia pierdută până la sfârşitul anului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close