Mișcare surprinzătoare a Facebook. Cum vrea să-și ajute utilizatorii

08 Noi 2016   •   11:52
Mișcare surprinzătoare a Facebook. Cum vrea să-și ajute utilizatorii

Iti cauti un loc de munca? Facebook testeaza o noua functie care ti-ar putea veni in ajutor.

Miscarea facuta de compania lui Mark Zuckerberg reprezinta o incercare de a detrona LinkedIn, care este in prezent cea mai populara platforma de recrutare din lume, notează ziare.com.

Digital Trends transmite ca firmele care au pagina de Facebook vor avea la dispozitie un meniu, numit "Jobs", cu ajutorul caruia pot posta anunturi de angajare.

Insa cel mai important avantaj este ca vei avea posibilitatea de a aplica direct de pe Facebook la locurile de munca publicate pe cea mai mare retea de socializare din lume.

Odata ce dai click pe anuntul respectiv, va aparea un formular care va prelua informatii relevante de pe profilul tau de Facebook, cum ar fi numele, prenumele si locul de munca actual.

Compania pentru care aplici va primi aplicatia ca mesaj pe reteaua sociala.

Noua sectiune este momentan in teste, astfel ca e disponibila doar unui numar limitat de utilizatori. Insa ce urmareste Facebook cu aceasta miscare?

Posibilitatea de a aplica pentru joburi direct de pe reteaua sociala ar putea reprezenta o noua sursa de venituri pentru compania lui Mark Zuckerberg, caci companiile vor avea posibilitatea de a da bani pentru a promova ca reclama locurile de munca disponibile.

In plus, utilizatorii ar putea fi indemnati sa completeze mai multe informatii pe profilul lor de Facebook. De asemenea, si aplicatia Messenger ar putea avea parte de un boost, avand in vedere ca toate aplicatiile la joburi vor fi primite ca mesaje.

x close