Antena 3 CNN High Tech MiVue 388, ultima noutate de la Mio. GPS, cameră video şi alerte radar, totul într-un nou gadget compact

MiVue 388, ultima noutate de la Mio. GPS, cameră video şi alerte radar, totul într-un nou gadget compact

MiVue 388, ultima noutate de la Mio. GPS, cameră video şi alerte radar, totul într-un nou gadget compact
de M.C.    |    02 Oct 2013   •   14:44

Mio, liderul pieţei de sisteme de navigaţie auto din România, lansează pe piaţa locală MiVue 388, camera video echipată cu receptor GPS şi alerte radar. Dispozitivul dispune şi de un suport de montare rotativ, care permite îndreptarea aparatului în orice direcţie.


Alerte radar

 

Suport de montare rotativ



Dispozitivul are încorporat un receptor GPS, care înregistrează secvenţe video, direcţia, viteza şi coordonatele geografice, pe care le sincronizează cu Google Maps. Produsul beneficiază de actualizare gratuită, pe viaţă.  
 
Coordonate GPS
Camera, cu unghi larg de 120 grade fără punct mort, poate înregistra clipurile video Full HD la 1080p. De asemenea, senzorul G-shock funcţionează atunci când este pornit modul de înregistrare. Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de conducere pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă al impactului şi modul în care acesta a avut loc. Datorită senzorului de mişcare, MiVue 388 va porni şi va înregistra automat în momentul detectării mişcării. Chiar şi atunci când nu sunteţi în maşină.

Senzor de mişcare

Înregistrarea evenimentelor


Interfaţa intuitivă, MiVue Manager, permite parcurgerea clipurile video înregistrate dispunând de control asupra vitezei, iar clipurile video înregistrate pot fi distribuite cu uşurinţă peYouTube şi Facebook.
 
Camera auto Mio MiVue este disponibilă în România la preţul de 1149 lei.
 
Specificaţii tehnice
·         Ecran de 2,4 inci (6,1 cm)
·         Înregistrare Full HD de 1080p cu tehnologia de compresie H.264
·         GPS încorporat
·         Bază de date pentru radar
·         Cameră de 5 megapixeli cu unghi larg de 120 grade
·         Senzor G şi mod de înregistrare a evenimentelor / Senzor de mişcare
·         Ieşire HD / Baterie de 470 mAh
·         Microfon încorporat
·         Adaptor 5V / 2A
·         Slot microSD
·         Dimenisiuni: 68 x 59 x 34 mm (cu cameră)
 
Mio dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are peste 1.700 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 58 de ţări. 

×
Subiecte în articol: GPS
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close