Antena 3 CNN High Tech Cum arată telefonul care se înfășoară în jurul încheieturii | Poate juca rolul şi unui accesoriu

Cum arată telefonul care se înfășoară în jurul încheieturii | Poate juca rolul şi unui accesoriu

Apare un nou model de telefon, cu totul şi cu totul special. Noutatea este dată în special de capacitatea de a se înfășura în jurul încheieturii.

Cum arată telefonul care se înfășoară în jurul încheieturii | Poate juca rolul şi unui accesoriu
Sursa foto: Instagram/ Motorola
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   09:40

Motorola a prezentat un prototip de smartphone cu un afișaj care se poate îndoi în diferite moduri. De exemplu, poate fi înfășurat în jurul încheieturii mâinii utilizatorului. Nu se știe dacă prototipul va deveni produs de serie.

Compania Motorola, care este deținută de gigantul tehnologic chinez Lenovo, a expus un smartphone pliabil în timpul Mobile World Congress din Barcelona, potrivit CNBC.

În timpul unei demonstrații, un reprezentant Motorola a arătat cum telefonul se poate îndoi în diferite moduri pentru a se înfășura în jurul încheieturii mâinii sau pentru a sta pe o masă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Când telefonul este înfășurat în jurul încheieturii mâinii, se modifică modul în care sunt afișate informațiile. Aparatul folosește "conceptul de afișaj adaptiv". De asemenea, telefonul este "conștient de context" și se poate transforma într-un accesoriu potrivit pentru hainele pe care le poartă utilizatorul.

Produsul reprezintă un prototip așa că nu se știe dacă va fi fabricat vreodată pentru a fi comercializat.

×
Subiecte în articol: telefon motorola
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close