Antena 3 High Tech Mutare surpriză pe piața electro-IT! eMAG preia unul dintre cele mai mari magazine online

Mutare surpriză pe piața electro-IT! eMAG preia unul dintre cele mai mari magazine online

15 Apr 2016   •   17:23
Mutare surpriză pe piața electro-IT! eMAG preia unul dintre cele mai mari magazine online

Piața de retail electro-IT devine mai săracă, potrivit unui anunț de ultimă oră. 

PC Garage devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în luna aprilie.

În continuare, PC Garage își va dezvolta independent brandul și echipa și va intra pe piețe noi cu ajutor strategic din partea eMAG. “Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009”, a declarat Marius Ghenea.

Înființat în anul 2005, PC Garage a ajuns, între timp, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din Romania. Conform informațiilor din mediul online, PC Garage numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe siteul www.pcgarage.ro și peste 400.000 de clienți la nivelul întregului grup. În prezent, site-ul numără peste 1.000.000 de vizite în fiecare lună.

Află mai multe despre preluarea PC Garage de către eMAG

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close