Antena 3 CNN High Tech MySpace dă liber la utilizarea informaţiilor personale pe alte site-uri

MySpace dă liber la utilizarea informaţiilor personale pe alte site-uri

MySpace dă liber la utilizarea informaţiilor personale pe alte site-uri
09 Mai 2008   •   13:29

Site-ul MySpace, cel mai popular site de social networking din lume la ora actuală, va permite utilizatorilor săi să pună informaţiile personale la dispoziţia altor site-uri. În trecut, acest tip de site-uri blocau utilizatorii în interiorul cumunităţii proprii. De acum, însă, oricine are un profil pe MySpace va putea să împartă informaţiile respective (clipuri video, fotografii, informaţii personale, liste de prieteni, etc.) cu orice alt site.

Până în prezent, Yahoo, eBay, Photobucket şi Twitter s-au alăturat acestui proiect, dar MySpace aşteaptă ca şi alte site-uri de social networking să adere, inclusiv principalul lor rival, Facebook.

Internetul devine din ce în ce mai axat pe socializare astfel că stocarea acelorşi informaţii pe mai multe site-uri devine inutilă.

Michael Arrington de la TechCrunch crede că MySpace a făcut o mişcare inteligentă luând această iniţiativă. ?Foarte mulţi oameni vor folosi MySpace pentru a-şi stoca informaţiile pe care apoi le vor utiliza şi în alte aplicaţii de pe web? consideră acesta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close