Need for Speed Shift, mai aproape de realitate. Urmăriţi primele imagini cu celebrul joc (VIDEO)

25 Mar 2009   •   11:33
Need for Speed Shift, mai aproape de realitate. Urmăriţi primele imagini cu celebrul joc (VIDEO) NFS Shift
Au fost făcute publice primele imagini din NFS Shift, următorul titlul din seria Need for Speed de la Electronic Arts. Jocul urmează să fie lansat pe 17 septembrie pe piaţa europeană şi pe 22 septembrie în America de Nord.

NFS Shift va fi disponibil în variante pentru PC, Xbox 360, PS3 şi PSP. Jocul adoptă o nouă faţă bazată pe realism. După o lungă absenţă, revine perspectiva de condus din interiorul maşinii, iar jucătorii vor fi implicaţi în curse pe circuit închis.

Una dintre cele mai evidente inovaţii în Shift este modalitatea în care simulează accidentele. Acestea sunt însoţite de efectele audio similare coliziunilor la viteza mare.

În plus, au fost adăugate şi efecte sonore din partea şoferului. Bătăile inimii, precum şi o respiratie tăioasă pot fi auzite înainte de impact.

Toate aceste detalii, inclusiv efectul de tunnel vision la viteza mare, fac din NFS Shift un joc promiţător, pe care pasionaţii de maşinii nu ar trebui să-l rateze.

Pentru mai multe materiale video, accesaţi www.videonews.ro.Pentru cele mai mici preţuri la produse IT&C, electronice şi electrocasnice accesaţi www.totulredus.ro.

Antena3.ro

x close