Antena 3 CNN High Tech NetBridge vinde Jurnalul şi Săptămâna Financiară

NetBridge vinde Jurnalul şi Săptămâna Financiară

NetBridge vinde Jurnalul şi Săptămâna Financiară
07 Feb 2007   •   17:30

Începând din luna martie 2007, Jurnalul Naţional şi Săptămâna Financiară, publicaţii editate de Trustul Intact, îşi vor vinde publicitatea online exclusiv prin reţeaua Boom ce aparţine companiei NetBridge. ?Colaborarea noastră cu NetBridge vine ca urmare firească a planurilor de dezvoltare pe zona online pe care cele două publicaţii le au pentru 2007. Atât Jurnalul Naţional cât şi Săptămâna Financiară se află în topul audienţelor în variantele print, e firesc să ne dorim aceeaşi poziţie şi pentru zona online. Cred că acest nou parteneriat e cel mai bun prim pas pe care îl putem face pentru a deveni lideri şi în zona online?, spune Mihai Craiu, Director General al celor două publicaţii.

În cadrul noii colaborări, NetBridge va avea în vedere şi dezvoltarea conţinutului celor două site-uri, conform unui plan stabilit împreună cu managementul celor două publicaţii. ?Parteneriatul cu Jurnalul Naţional şi Săptămâna Financiară este unul încheiat între jucători de top, confirmă tendinţa de creştere a companiei NetBridge, dar şi succesul strategiei de dezvoltare pe care o avem. Având în vedere noua formulă de colaborare, agenţiile de publicitate şi media, precum şi clienţii lor, îşi pot planifica din timp campaniile, apelând cu încredere la echipa NetBridge?, a declarat Valentin Oeru, Director Executiv al Boom.ro

Potrivit datelor furnizate de Trafic.ro, ediţia online a cotidianului Jurnalul Naţional are peste un milion de vizitatori pe lună, şi aproximativ patru milioane de pagini vizitate, iar ediţia online a publicaţiei Săptămâna Financiară are în jur de 100.000 de vizitatori lunar şi aproximativ 300.000 de pagini vizitate. NetBridge este principalul furnizor de servicii online din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close