Antena 3 CNN High Tech Netflix are o nouă funcţie prin care pot fi blocate dispozitive necunoscute sau care nu mai există

Netflix are o nouă funcţie prin care pot fi blocate dispozitive necunoscute sau care nu mai există

Netflix a introdus o nouă funcţie prin care clienţii care deţin conturi pot bloca dispozitive necunoscute sau care nu mai există.

Netflix are o nouă funcţie prin care pot fi blocate dispozitive necunoscute sau care nu mai există
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Depo Photos
de Alexandra Cojoianu    |    16 Noi 2022   •   12:43

Dispozitivele care au acces la acelaşi cont Netflix vor putea fi gestionate într-un mod centralizat cu ajutorul opţiunii "Manage Access and Devices".

Aici pot fi văzut toate dispozitivele care au acces la contul respectiv şi tot de aici pot fi blocate dispozitivele necunoscute sau care nu mai există, potrivit techcrunch.ro.

Pe site-ul Netflix, pentru a accesa noile opţiuni, se dă click pe poza de profil şi se merge la Account. Aici, la secţiunea Security & Privacy, în dreptul fiecărui dispozitiv care apare le Manage Access and Devices, sunt afişate mai multe informaţii, precum profilul folosit, data ultimei accesări şi IP-ul.

Noua facilitate, ca şi altă funcţie lansată recent, "Profile Transfers", consolidează zvonul conform căruia Netflix nu va mai permite partajarea gratuită a conturilor pentru persoanele care nu locuiesc la aceeaşi adresă.

×
Subiecte în articol: Netflix Manage access
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close