Antena 3 CNN High Tech Nikon lansează Coolpix S8000, printre cele mai subţiri camere din lume cu zoom 10X (FOTO)

Nikon lansează Coolpix S8000, printre cele mai subţiri camere din lume cu zoom 10X (FOTO)

Nikon lansează Coolpix S8000, printre cele mai subţiri camere din lume cu zoom 10X (FOTO)
03 Feb 2010   •   17:35

Nikon a anunţat Coolpix S800, un nou aparat foto care oferă o serie de funcţii întâlnite în mod normal la un DSLR, însă măsoară doar 27,3 milimetri. Coolpix S800 poate chiar să filmeze HD, relatează www.techdigest.tv.


Camera are un zoom impresionant pentru dimensiunile sale, de 10X, şi are mai multe setări auto ce uşurează viaţa amtorilor în ale fotografiei. Nikon Coolpix S800 dispune de patru funcţii anti blur, imaginile sunt capturate prin intermediul unui senzor de 14,2 megapixeli şi are chiar un buton dedicat filmării HD, care înregistrează 30fps în 720p.

Camera este echipată şi cu o funcţie de creativitate slider pentru ajustarea luminozităţii, intensitatea (vivid) şi gama de nuanţe (hue). Display-ul LCD TFT măsoară 3 inch (culori 921k), şi poate fi urmărit la fel de clar şi din lateral.



?Tot ceea ce oferă această cameră, de la lentilele NIKKOR ED wide angle cu zoom 10X până la patru funcţii de reducere a efectului de blur, au fost strânse laolată pentru a oferi cea mai bună experienţă de fotografiere. Este dedicată celor care nu vor să-şi petreacă timpul încercând să descifreze funcţiile unei camere, ci doar să o scoată pur şi simplu, şi să captureze cea mai bună fotografie în orice situaţie. Portabilitatea oferită de carcasa subţire este esenţială, ca şi timpul de răspuns incredibil. Aşa că atunci când vei vedea acea fotografie perfectă pe monitorul tău LCD, vei şti că aceea este imaginea finală, fără modificări?, a declarat Mark Pekelharing, Product Line Manager Consumer Products la Nikon Europe B.V.

Nikon Coolpix S800 costă 285 de euro şi va fi disponibilă de la jumătatea acestei luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: aparat foto camera foto
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close