Antena 3 CNN High Tech Noi jucători, pe piaţa smartphone-urilor, atraşi de potenţialul vânzărilor

Noi jucători, pe piaţa smartphone-urilor, atraşi de potenţialul vânzărilor

Noi jucători, pe piaţa smartphone-urilor, atraşi de potenţialul vânzărilor
Sursa foto: nokia 5800 xpress music
03 Feb 2009   •   16:11

Cu toate că multe domenii de activitate se confruntă cu dificultăţi din cauza recesiunii economice, pe piaţa telefoanelor mobile se anunţă un an destul de fructuos, cu vânzări mai bune în 2009 faţă de anul precedent, anunţă Financiarul.
Publicaţia ia în discuţie în special smartphone-urile, adică telefoanele inteligente, unde Apple şi Research in Motion (RIM - compania care produce Blackberry) sunt principalii câştigători din 2009. Se pare însă că, potrivit ultimelor informaţii în industria celularelor îşi vor face apariţi, în acest an, încă doi noi jucători, Dell şi Acer.
Cel din urmă a achiziţionat în 2008 producătorul de smartphone-uri E-Ten, şi intenţionează să lanseze noi produse, cu care să se impună pe piaţa de profil.
Conform ultimelor studii, utilizatorii de telefoane mobile inteligente obişnuiesc să se joace în momentele de pauză sau de plictiseală. Şi la acest capitol iPhone-ul celor de la Apple este lider, urmat îndeaproape de Blackberry.
Nokia, liderul industriei va folosi de asemenea avantajul oferit de telefoanele accesibile ca preţ, dar şi cel al mobilelor inteligente, încercând să aducă noi modele pentru a concura cu succes Apple sau RIM. În acest sens, producătorul finlandez nu va neglija nici capitolul diveritsment şi multimedia.
Citeşte articolul integral în Financiarul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close