Antena 3 CNN High Tech Noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, LANSATE de Apple

Noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, LANSATE de Apple

Noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, LANSATE de Apple
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
10 Sep 2013   •   21:24
Compania Apple a lansat marţi, în cadrul unui eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, care vor înlocui telefonul iPhone 5, informează Wall Street Journal.

Detalii tehnice despre iPhone 5S

Apple a îmbunătăţit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5.

În momentul în care utilizatorii fac o fotografie, iPhone 5S realizează de fapt mai multe poze şi o alege pe cea mai bună.

Potrivit reprezentanţilor Apple, fotografiile realizate de noul model sunt comparabile cu cele realizate cu aparatele SLR.



Totodată, camera iPhone 5S va avea o funcţie de stabilizare automată a imaginilor.

De asemenea, iPhone 5S va putea realiza clipuri în slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secundă.

Flash-ul a fost regândit, astfel încât să îmbunătăţească culorile fotografiilor.

Noul iPhone 5S dispune şi de tehnologia Touch ID, un scanner pentru amprentă, care le va permite utilizatorilor să deblocheze telefoanele şi să se autentifice în aplicaţii.
Butonul de Home este din safir pentru a nu se zgâria şi să nu-ţi mai recunoască amprenta.

Citeste mai mult: adev.ro/mswtcb
Noul IPhone 5S va fi disponibil în culorile negru, alb şi o nuanţă de auriu.

Detalii despre IPhone 5C

IPhone 5C va dispune de un ecran de 4 inci, un cip de tipul A6 şi o cameră posterioară, la fel ca iPhone 5. Apple a îmbunătăţit însă camera anterioară, pentru apeluri FaceTime HD.

Varianta de iPhone 5C 16 GB va costa 99 de dolari cu abonament în Statele Unite, cu 100 de dolari mai puţin decât o variantă similară de iPhone 5.

Telefonul iPhone 5C va fi în culorile verde, gri, zuriu, roz şi galben şi va avea o carcasă de policarbonat. Totodată, Apple va lansa şi huse de silicon pentru acest telefon.



Noua versiune de soft iOS7

Noua versiune de soft iOS7 a fost prezentată de directorul de proiectare software Craig Federighi. Acesta a spus că lansarea pe piaţă va avea loc pe 18 septembrie.

În total, iOS 7 va avea 200 de noi funcţii, iar între noutăţi se numără şi noi tonuri de apelare.

"Ai putea rata un apel pentru că dansezi. Îi poţi cere lui Siri să îţi spună când Lady Gaga postează pe Twitter", a glumit Federighi.

Directorul Apple a arătat, spre amuzamentul audienţei, că programul include noi funcţii de reamintire, precum "cumpără şampon şi balsam". Federighi obişnuieşte să facă adeseori glume legate de păr, iar la Game Center are numele de cont "Hair Force One".

Federighi a adăugat faptul că iOS7 îţi poate spune unde trebuie să mergi, datorită calendarului, precum şi durata deplasării.



 

 

 

×
Subiecte în articol: Apple
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close