Antena 3 CNN High Tech Noile servere bazate pe procesoarele Intel Xeon 5500 (Nehalem), lansate pe piaţa românească

Noile servere bazate pe procesoarele Intel Xeon 5500 (Nehalem), lansate pe piaţa românească

Noile servere bazate pe procesoarele Intel Xeon 5500 (Nehalem), lansate pe piaţa românească
Sursa foto: server Truster
14 Apr 2009   •   11:46

În România s-a lansat săptămâna aceasta o nouă gamă de servere TRUSTER, bazate pe procesoarele Intel Xeon 5500 (Nehalem), o noutate pentru piaţa autohtonă. Principala carecteristică a acestora este că oferă mai multă putere la un cost energetic semnificativ mai mic.

Noile servere TRUSTER se bazează pe procesoarele Intel Xeon 5500, iar potrivit statisticilor Intel, acestea beneficiază de o putere de până la 210% mai mare faţă de modelele precedente, de costuri de operare cu până la 90% mai mici şi de o recuperare estimată a investiţiei în aproximativ opt luni.

Noua gamă de servere a fost lansată pe piaţa românească de către compania Pro Sys. Aceste servere se pot adapta volumului de muncă prin creşterea automată a puterii procesorului, şi pot genera un consum redus de energie, care nu diminuează în niciun fel activităţile pe care le desfăşoară.

Noua gama reprezintă o soluţie optimă în special pentru companii şi instituţii mari, pentru că oferă semnificativ mai multă putere, la costuri energetice reduse.

Noile servere sunt optimizate pentru virtualizare şi au configuraţii flexibile, adaptabile nevoilor şi bugetului utilizatorului.

Avantajele soluţiei Intel Nehalem
- Creşte cu 110% performanţa în virtualizare
- Latenţă redusă cu 40%
- Consum redus de energie
- Scăderea costurilor cu licenţele software
- Realizare uşoară a soluţiilor de DR / BC

Antena3.ro

×
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close