Antena 3 CNN High Tech Nokia anunţă N97 mini, X6 şi X3, plus o aplicaţie în parteneriat cu Facebook (FOTO)

Nokia anunţă N97 mini, X6 şi X3, plus o aplicaţie în parteneriat cu Facebook (FOTO)

Nokia anunţă N97 mini, X6 şi X3, plus o aplicaţie în parteneriat cu Facebook (FOTO)
02 Sep 2009   •   16:44

Nokia a anunţat miercuri, la Stuttgart, în Germania, în cadrul evenimentului Nokia World, o serie de produse şi de servicii noi: aplicaţia Lifecasting prin Ovi şi telefoanele Nokia N97 mini, Nokia X6 şi Nokia X3. Nokia World este una dintre destinaţiile anuale ale celor pasionaţi de tehnologii mobile.

Lifecasting prin Ovi reprezintă un parteneriat al Nokia cu cea mai mare reţea socială din lume, Facebook. Lifecasting prin Ovi este prima aplicaţie care permite utilizatorilor să îşi împărtăşească locaţia şi să îşi actualizeze statusul direct pe contul Facebook, de pe ecranul de start al unui dispozitiv mobil.

Aplicaţia Lifecasting oferă mai mult decât publicarea statusului dând naştere unor noi tipare de comunicare, precum expedierea de mesaje sau actualizări ale statusului, găsirea prietenilor sau navigaţia către locurile dorite.

Aplicaţia Lifecasting va fi lansată împreună cu noul Nokia N97 mini. Acesta este un computer mobil mai compact, cu un cadru elegant din oţel inoxidabil, ecran tactil de 3,2 inci glisant, tastatură QWERTY şi ecran de start complet personalizabil.

Aplicaţia Lifecasting prin Ovi va fi disponibilă atât pentru Nokia N97 cât şi pentru Nokia N97 mini prin Nokia Beta Labs. Nokia N97 mini dispune de un nou software care va fi lansat în octombrie ca actualizare gratuită pentru Nokia N97. Noul software aduce, printre alte, noi widget-uri pentru ecranul de start şi îmbunătăţiri în ceea ce priveşte uşurinţa în utilizare, precum funcţionalitatea scroll prin atingerea ecranului.



Nokia N97 mini oferă o nouă experienţă Ovi Maps. Alături de navigaţia pietonală gratuită oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa conţinut premium de la Lonely Planet, Michelin and Wcities. Utilizatorii pot personaliza ecranul de start al dispozitivului cu mii de aplicaţii şi servicii disponibile prin Ovi Store. Nokia N97 mini va fi livrat începând din octombrie 2009, la un preţ estimativ de 450 de euro, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Nokia a anunţat miercuri lansarea noului X6. Asigurând un timp de redare audio de până la 35 de ore, Nokia X6 este un dispozitiv optimizat pentru divertisment, cu o memorie internă de 32GB şi o interfaţă tactilă de 3,2 inci.


Nokia X6 este un dispozitiv destinat iubitorilor de muzică şi persoanelor care utilizează reţele sociale. Nokia X6 are un ecran de tip widescreen în format 16:9 optimizat pentru fotografii, clipuri video şi navigare web. Nokia X6 oferă acces direct la Ovi Store şi poate aduce prieteni şi comunităţi virtuale, precum Facebook, pe ecranul de start al telefonului mobil.

Noul Nokia X3 se alătură, de asemenea, portofoliului de dispozitive Nokia optimizate pentru muzică. Nokia X3 este conceput pentru iubitorii de muzică şi este primul dispzitiv S40 cu acces la Ovi Store. Nokia X3 dispune de difuzoare stereo, radio FM integrat şi cameră de 3,2 megapixeli.



La acest dispozitiv, Nokia a introdus MD-9, un minidifuzor compact pentru un plus de volum şi setul cu căşti stereo Nokia Bluetooth BH-505, care oferă o calitate audio superioară a convorbirilor şi a muzicii, chiar şi în medii zgomotoase.

Nokia X6 va fi livrat la un preţ estimativ de 459 euro, iar Nokia X3 va avea un preţ estimativ de 115 euro. Preţurile nu includ taxele şi subvenţiile aplicabile, iar ambele dispozitive vor fi livrate începând din al patrulea trimestru al acestui an.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close