Antena 3 CNN High Tech Nokia Supernova, noua gamă de telefoane pentru persoanele cu stil

Nokia Supernova, noua gamă de telefoane pentru persoanele cu stil

Nokia Supernova, noua gamă de telefoane pentru persoanele cu stil
01 Iul 2008   •   18:44

Nokia a lansat marţi Supernova, o nouă gamă de telefoane destinate "bărbaţilor şi femeilor cu stil". Conceptul porneşte de la "premisa că nu există un stil comun pentru toţi". Astfel, primele dintre cele patru dispozitive prezentate sunt colorate în nuanţe vii, au capace interşanjabile şi "evocă alura celor mai noi creaţii în materie de genţi şi ochelari de soare", potrivit comunicatului oficial.

Nokia 7610 Supernova este un slider cu capace Xpress-On care dispune de o cameră de 3.2 megapixeli cu blitz cu LED dublu şi zoom optic 8x. Telefonul are şi ieşire TV pentru vizualizarea imaginilor. Utilizatorii pot asculta muzică la radioul FM sau la MP3 player-ul dispozitivului.



Nokia 7610 Supernova beneficiază de capace Xpress-On în culorile "albastru oţel" şi "roşu", iar suprafata frontală este "gri mat" sau "violet intens". Theme Colorizer este o funcţie nouă care permite surprinderea unei culori care poate fi folosită la tastele iluminate ale telefonului dar şi la imaginile de fundal ale acestuia. Nokia 7610 Supernova va fi disponibil din al treilea trimestru al lui 2008 pentru aproximativ 225 EUR, fără taxe.

Nokia 7510 Supernova are un design pliabil cu o tastă laterală pentru deschidere. În plus, faţă de 7610, dispune de efecte de lumină şi ceea ce Nokia numeşte afişaj "ascuns". Camera telefonului are 2 megapixeli şi dispune de tehnologie NIPS (Nokia proprietary processing algorithm), blitz LED, zoom digital 4x, cartela microSD de 512MB, afişaj QVGA de 2.2 inch şi browser web.



MP3-ul şi radioul FM sunt deja funcţii obişnuite la telefoanele prezentului aşa că 7510 nu duce lipsă de ele. Mai mult, Nokia se laudă la acest telefon cu un link către YouTube, acces la Nokia Maps 1.2 pentru navigaţie cu ajutorul unor hărţi gratuite şi suport pentru A-GPS şi serviciul Nokia WidSets.

Ca şi fratele său mai mare este disponibil cu mai multe capace Xpress-On în culorile "albastru închis", "roşu", "verde smarald" şi "espresso". Nokia 7510 Supernova va putea fi achiziţionat din al patrulea trimestru al anului 2008 la un preţ de aproximativ 180 de euro, fără taxe.

Nokia 7310 şi 7210 Supernova beneficiază de aceeaşi cameră de 2 megapixeli, cu zoom optic de 4x şi ieşire TV. În plus, faţă de celelate telefoane enumerate, 7310 are de o funcţie interesantă care oferă posibilitatea de a rula jocurile preinstalate pe televizor. 7310 şi 7210 Supernova vor putea fi achiziţionate din al doilea şi al treilea trimestru al lui 2008 pentru 155 respectiv 120 de euro, fără taxe.



Fotografii: Nokia.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close